5 Kasım 2009 Perşembe

aldanıyorsun

mutlu olduğunu sanıyorsun ve etrafına mutluluk sohbetleri, mutluluk oyunları işin en kötüsü mutluluk yalanları bırakıyorsun. Sanıyorsun ki ben seni bilmem, ben seni tanımam. Sanıyorsun ki benim haberim olmaz karanlıklarından, sanıyorsun ki sana öğretmek için sarf ettiğim çaba, göz açıp kapayana kadar bir başkasının gelişi ile yerini bulur. "emeği" ve "sabrı" her zaman olduğu gibi es geçiyorsun. Bugün dile, yarın al bir kadırmacadır. Dilersin ve alırsın ama "emeksiz" ve "sabırsız" değil.

Bir kadını sevmek, bir çok hayatı sevmektir, şöyle ifade edeyim pek çok kadını sevmek için yapılan gövde gösterileri hayatın içinde ne kadar çıplak ve yalnız olduğunla ilintili bir mastürbasyon halidir aslında.


Bak sana bir şey diyeceğim;

Kalabalıklarda el ayak ortadan daha çabuk çekilir ve geriye ne kalır biliyor musun siyah bir yatakta siyah bir yorgan ve siyah bir yastık... Yastığın yan tarafındaki çukur hiçbir zaman dolmaz sadece çoklu kadınlarının siluetlerini görebilirsin "mış ya da miş" halinde.

İşte tam da bu sebeple ALDANIYORSUN.

mutlu olduğunu sanıyor, etrafına mutluluk sohbetleri, mutluluk oyunları, işin en kötüsü mutluluk yalanları bırakıyorsun. SÖYLÜYORUM SANA ALDANIYORSUN. Önce yüreğine ulaş ve besle ki saflığın, dürüstlüğün ve gerçeğin yatağında bembeyaz uyu. Kristal düşlerin olsun.

aslita 05.11.2009

Hiç yorum yok: